Tuesday, 8 May 2012

New URL

This blog now works at http://www.customizedviews.com/

4 comments:

 1. Onnittelut uudesta domainista! Se oli loistava päätös ostaa. Tykkään tosta nimestä. Siinä on tosiaan sellasta ison maailman tuntua :)

  ReplyDelete
 2. Sitten vielä pitäis postata ison maailman kuvia :-)

  ReplyDelete
 3. Siitä se lähtee! Vaikken nyt ammattilainen ookkaan, niin musta sun kuvat on parantunut tässä ajan myötä. Kuvathan ne lienee tärkeimpiä, mutta tän domainin hommaaminen oli oikee askel ammattimaiseen saittiin päin.

  Toi osoite ei muuten toimi ilman www:tä. Pistähän domainin DNS-asetuksista ohjaus osotteesta customizedviews.com -> www.customizedviews.com. Sitten molemmat toimii, ja molemmat menee samaan osotteeseen www.customizedviews.com. Se, että molemmat ylipäätään toimii, on tärkeetä käyttäjien kannalta. Se, että molemmat ohjautuu samaan osoitteeseen (eli www-alkuseen), on tärkeetä Googlen kannalta. Se rekisteröi silloin vaan yhen version saitista, mikä on hyvä homma.

  ReplyDelete
 4. Jep dns:t oli aivan oikein, mutta blogger ei ymmärtänyt lyhyttä osoitetta...piti lisätä yksi rasti ruutuun.

  Mitä kuviin tulee, niin luulen että alkuperäisten kuvien laatu on pysynyt aika pitkälti samana, mutta photomatixin käyttökokemus on parantanut lopputulosta :-)Ensimmäisissä on noita järkkyjä hohtavia puita yms...

  ReplyDelete